Bakgrund

Hej! 
 
Jag heter Louise Eriksson och är en 22 årig tjej från Uppsala. Jag har alltid varit intresserad av kost och träning men nu kommer jag lägga in en annan växel inom området. 
 
Jag har så gott som alltid klassats som smal vilket lett till att jag kunnat äta vad jag vill och jag är en riktig expert på att "unna" mig saker. Man kan nästan säga att jag byggt upp ett sockerberoende. Men nu ska det bli ändring på saker och ting! Jag är less på att ligga i mellanlandet och va "smal" men ändå inte, nu vill jag bli vältränad, tight och stark. 
 
För att göra min förändringsresa och uppnå mina mål som jag allt eftersom kommer redovisa här på bloggen kommer jag i stort fortsätta som jag gör nu men med endel förändringar (såklart). I och med att jag i dagsläget tränar nästan varje dag är mängden träning inget problem för mig. Dock kommer träningsaktiviteterna ändras lite. Men i stort kommer jag fortsätta gymma, spela basket, gå på Friskis och Svettis pass och löpträna. Men som det ser ut nu kommer det bli mer fokus på ren kroppsstyrka där jag använder min egna kroppsvikt som motstånd samt mer intervallträning. 
När det kommer till kosten vill jag äta så ren mat som möjligt med så få E-ämnen och andra onödiga tillsatser i. Jag har också kommit underfund med att när jag blir sugen på något gott under fredagsmyset behöver jag inte trycka i mig en chipspåse och massa godis som jag gjort tidigare, det finns så många olika goda alternativ istället. Som 85%ig mörk choklad istället för mjölkchoklad, mullbär istället för lösgodis, popcorn istället för chips osv. Sedan älskar jag att baka och jag experimenterar gärna med att försöka få goda onyttiga saker nyttiga ;) 
 
Jag är mer än taggad på att verkligen gå in helhjärtat för detta nu. Jag vet inte hur många gånger jag sagt "på måndag ska jag börja mitt nyttiga liv" sen framåt helgen gett upp. Vet inte vad som fått mig att tänka om men jag känner mig iaf otroligt laddad, nu kör vi! 
PeppLollo