Morgonjogg

Igår blev det en sen kväll för jag hämtade mina föräldrar på arlanda så jag kom inte i säng förrän vid halv två. Men ändå när Emil gick upp imorse lite innan halv åtta kunde jag inte låta bli. Efter lite mindre än sex timmars sömn var jag ute i duggregnet och sprang en härlig vända på 7 km innan frukost. Äntligen efter två vilodagar fick jag röra lite på mig igen! Det va rätt jobbigt men otroligt härligt att röra runt lite i maskineriet :) Nu är det plugg fram till fem sen är det 40års fest för hela slanten!
Nya skorna invigde jag också, Merrell-skor är fanken grymma!! :)
löpning - träning

Snart framme

Det är mycket i skolan nu och prioriterar den före allt. Därmed kommer det bli lite fler vilodagar än vanligt denna veckan men det kanske är bra, att låta kroppen återhämta och reparera sig. Typ. Men på fyra dagar har jag än så länge hunnit med två träningspass vilket jag ändå känner mig nöjd med. Får se hur de resterande dagarna under veckan blir. 
 
Nu är det inte långt kvar till sommarlov. Men helt ledig kommer jag ju inte vara då jag både har jobb och min efterlängtade livsstilsrådgivarutbildning som drar igång i slutet av juni! Ska bli så spännande och roligt. Tänk att jag kommer kunna titulera mig som dip. livsstilsrådgivare, dip. kostrådgivare och dip. hälsocoach! Vad jag längtar. Men först ska beskattningsrätten klaras av och så ska ju en fantastisk trip till grekland hinnas med innan kursen börjar. Bara att fortsätta klättra uppåt :) 
Snart uppe. Snart framme. 
 

Träning och tårta

Morgonen startade med 4st 7minuters cirklar med fokus mage. Svettigt och härligt. Efter en kall dusch klev jag sedan ut i köket och började baka en tårta. Emil fyller år idag så det ska ju såklart firas med buller och bång. Jag gjorde en pannkakstårta med bananpannkakor, grädde och bär. Lite nyttigare och nästan lite godare än en vanlig pannkakstårta! Inget tillsatt socker eller mjöl bara en massa härligheter från ägg, banan, grädde och bär. Lyxigare "frukost" kunde det ju inte bli! 
Grattis älskling! 
träning - tårta