BikramYoga

Denna vecka har inte alls varit någon bra träningsvecka. Allt för mycket personliga saker har rört runt min tillvaro så träningssuget har varit som bortblåst. Idag kom jag dock iväg på ett bikramyogapass vilket var väldigt skönt men tufft som bara den! Svettigt, varmt, snurrigt men riktigt skönt och härligt plus en gnutta illamående på det hela. Imorgon ska jag försöka komma igång igen, måndag + 1 december. Känns som en bra omstart. 
På vårt yogaställe har de kört Movember så jag passade på att ställa upp med en lösmustasch :) 

Mage & armar

Igår blev det en vilodag men idag körde jag mage&armar utifrån träningsschemat. Har hamnat lite i ofas med all träning nu när jag befinner mig i Bracelona men är ändå glad över att jag fått ihop så pass många träningstillfällen som jag ändå fått. En bra mix av styrka och löpning, så träningsbrist har det inte varit, men något träningsschema har jag inte riktigt följt. Imorgon är det dock hemfärd (tyvärr) så då kanske jag kan komma tillbaka till träningsrutinerna igen. Är ju bara 5 veckor kvar utav träningsschemat nu, vem ger upp då liksom? ;) 
 

Veckans träning v. 47

Måndag: 7min x4 styrkeintervaller mage&armar + lite överkroppsgym
Tisdag: Gym-Ben
Onsdag: 7min x4 styrkeintervaller mage&kondition
Torsdag: MorgonPW 41min - Gym-Bröst
Fredag: Vila
Lördag: Löpning 6,5km
Söndag: Gym-Armar/axlar
 
En bra träningsvecka här i Barcelona. Endel renodlade gympass vilket har känts av med en rejäl dos av träningsvärk. Me like! Nu är det inte många dagar kvar innan hemfärd :/