Mage och kondition

Vet inte hur mycket kondition det egentligen var på dagens pass men magen fick iaf jobba! Precis när man börjar känna sig lite starkare ökar svårighetsgraden i schemat och allt är asjobbigt igen ;) men det är ju starkare jag vill bli så det är väl lika bra! Efter passet duschade jag och Amelie på Friskis för att sedan direkt åka och titta på Uppsala basket - Eco Örebro. Uppsala vann stort! :D 


MorgonPW

Burr, nu börjar temeraturen krypa ner mot minusgrader, imorse när jag gick ut var det -1,7 grader! Men det är så fint när det är frost och solen lyser och allt bara glittrar :) Jag gick en rätt långsam promenad imorse för jag ville ta det lite lugnt med tanke på att jag knäcke ryggen igår. Fast i eftermiddag kör jag mitt vanliga pass ändå ;) Men först ska frukosten ätas upp och ska ska det pluggas lite, sen får jag träna! Ha en underbar fredag allihopa :)
 
 

Morgonjogg

Idag startade jag dagen med en morgonjogg istället för en morgonpromenad. Haha, vilken skillnad det är på att gå och spinga lugnt men nu kanske jag får tillbaka lite kondition också ;) Första "morgonpasset" då det var nollgradigt och frost överallt. Så fint, speciellt när solen lös. När jag sedan duschat och ätit frukost rullade jag mot kiropraktorn. Har fått ont i höft/rygg igen så ville kolla upp det och tur var väl det, bäcknet hade hoppat snett igen plus att jag hade en låsning mellan skulderbladen. Nu är jag dock uppknäckt och "rak" igen och det ska jag försöka fortsätta vara! :) Fick dock träningsförbud idag men det gör inte så mycket eftersom jag redan hunnit få mig en lätt joggtur.