Veckans träning v. 35

Måndag: Vila
Tisdag: Vila
Onsdag: Gym - rygg & axlar
Torsdag: Gym - bröst & mage
Fredag: Vila
Lördag: Löpning 1 timme
Söndag: Crossfit
 
En lugn början på förra veckan då vi fortfarande befann oss i Barcelona. Det känns så konstigt att man bara från en dag till en annan, eller ja bara på några timmar, kan befinna sig i ett helt annat land. Jag vaknade liksom upp i Barcelona i onsdags och sedan på kvällen på onsdagen tränade jag hemma på mitt vanliga friskis och svettis.
 
I och med att jag i stort sett hade mig en hel skön vilovecka i Barcelona så resulterade två tunga gympass i rejäl träningsvärk så redan på fredagen skrek kroppen efter vila. Hur som är jag i alla fall väldigt nöjd med dem pass jag fått till, det är ändå 4 riktigt bra pass! 
 
Idag ska jag till ortopeden lite senare, ska bli riktigt spännande att se vad dem säger där. Jag hoppas på en riktigt grym träningshöst!
 
 
 

Crossfit

Igår var Emil och jag iväg och testade på Crossfit ännu en gång. Det var öppet hus och prova-på-pass så vi passade på att köra en WOD. Crossfit är riktigt kul då man får med så många olika delar under ett pass och man kör nästan alltid helt slut på sig själv på slutet. Sån träning gillar jag och det jag verkligen uppskattade under passet igår var att det nästan blir som en lagidrott då alla hejade på varandra. Det är faktiskt något jag saknat på senare tid när jag "bara" gymmat och sprungit. Saknar basketen på det sättet, alla klappar på ryggen, bra-skott-snack, peppningarna osv. Hur som helst så var det riktigt kul att köra ytterligare en crossfit wod :)
 
Tog tyvärr inga bilder på passet igår så det får bli ännu en härlig bild från Barca. 
Tänk att stranden och havet kan få en att må så bra!

Löpning

Igår var Emil och jag ute på sjön nästan hela dagen men mot eftermiddagen tog vi oss i land för att ge oss ut på en löptur. Det var riktigt länge sedan jag sprang pga av höften/ljumsken men på måndag ska jag till ortopeden så ville testa att springa så jag vet hur det känns nu. Och känns det gör det ju tyvärr. Hoppas på att jag får höra några kloka ord så jag kan komma igång med en smärtfri löpning under hösten :D I vilket fall som helst så var det en riktigt härlig dag som sedan avslutades med god mat och en omgång Chicago i Örsa. 
 
 
bada - hälsa - härligt - löpning - natur - njuter - semester - skogen - sola - träning