Vila vila vila

Har dragit på mig något skit så igår låg jag däckad hela eftermiddagen och somnade tidigt. Idag mår jag lite bättre men ingen träning för så kry är jag inte än tyvärr.
Emil var i alla fall en ängel och handlade en gyrossallad till mig igår som jag försökte peta i mig liggades i sängen tittandes på Sveriges yngsta mästerkock. Fick i mig 1/3 kanske sedan trodde jag att jag skulle spy men gick och borstade tänderna och sov istället. Idag mår jag som sagt lite bättre! Fick en dundersmoothie av Emil i morse, god kan jag inte påstå att det var men en jädra massa hälsosamma ting innehöll den ;) Sedan har jag suttit och pluggat hela dagen och nu är middagen och efterätten uppätan och lite disk ska diskas av sedan är det tidig sänggång som gället. Vill bli frisk och så måste jag se till att vara pigg så jag orkar plugga järnet nu i veckan eftersom att hela gårdagen försvann. Sånt som händer, nu är det inte långt kvar! :D 
 

Tystnad

Här ekar det bland inläggen men jag skyller på tidsbrist och prioriteringar. Det finns en risk att det inte kommer uppdateras så flitigt de kommande två veckorna. Det är verkligen sluttampen i skolan nu, både min universitetsutbildning samt min "egna" utbildning till att bli diplomerad kostrådgivare, diplomerad hälsocoach och diplomerad livsstilsrådgivare ska tentas av. Men snart så, snart är jag klar! :D Sedan har min snygging fyllt år mitt i allt detta så har fixat presenter, bjudit på middag, ska iväg på kalas idag osv. Plus att det är morsdag på söndag. Men lite kul måste man ju få ha trots mycket att göra!
 
Lite träning har också hunnits med (såklart) men jag har nästan känt mig lite småkrasslig så jag tar det som det kommer. Efter utegymmet som jag var vid i tisdags så vilade jag på onsdagen och igår, torsdag, var jag en snabb vända till gymmet på kvällen. Körde ett helkroppspass för jag verkligen inte kunde bestämma mig vad jag ville köra, haha! 
 
Idag startade jag dagen med en löprunda på 5km, allt för att hinna med någon form av träning idag när resten av tiden är fullbokad. Men jag gillart, inte att sitta och plugga som en tok, men känslan av att lära sig nya saker, känslan av att ha mycket att göra och jag vet att känslan kommer vara helt fantastisk när jag är KLAR och allt gått bra :) Som jag längtar. 
 
 
Muffinsarna är gjorda enligt samma recept som en kladdkaka jag skrivit om tidigare! Serverad med vispgrädde. Emils tårta han fick på morgonen (som vi åt till frukost, hihi) består av en gottebollssmet i botten med en chokladmousse gjord på banan, avkoado, xylitok och kokosolja uppepå. Toppad med lite kokos. 
MUMS på de båda två och lätta är dem att göra också så det är ett plus! :D 
 
 

Utegym

Idag begav vi oss till utegymmet igen, blir typ alltid helkropp när man är där men inte gör det något. Rörlighet, en massa klättring och kroppsstyra i mängder. Det resulterar i sån galet konstig trötthet i kroppen, all inre muskulatur stärks verkligen upp. Åhh jag kommer aldrig kunna sluta prata om alla dessa småmuskler som inte riktigt tränas när man lufter tungt på gymmet. Härligt härligt :) 
 
utegym