Veckans träning v. 48

Måndag: Vila
Tisdag: Gym - överkropp
Onsdag: Vila (Atlaskotan)
Torsdag: Crossfit 
Fredag: Crossfit
Lördag: KB-workshop
Söndag: 4st 4min intervaller
 
Äntligen är jag igång igen. Träningsvärken är inte att leka med men jag gillar't, då känns det att man gjort något rätt i alla fall! Är riktigt taggad på kommande träningspass och ser fram emot att bli starkare, rörligare, få bättre kondition och helt enkelt bli mer vältränad! Låter rätt bra i mina öron, synd bara att jag smaskade i min en 100g marabou igårkväll - får skärpa mig lite tycker jag ;) 
 
 

Intervaller

I natt vaknade jag av att jag hade så ont i kroppen, det gick knappt att vända på sig! Satan vilken träningsvärk alltså. När jag sedan vaknade för att gå upp var det inte bättre... och Emil och jag som tänkt köra ben. Jag ville helst bara vila och vi såg att det skulle bara benböj på WOD:en imorgon så efter lite diskuterande lyckades Emil få med mig ut på intervaller. 
 
Närmare bestämt 4 stycken 4 min intervaller, direkt på morgonen på fastande mage. Ganska härligt var det men satan så tungt! För det första hade jag ju sådan sjuk träningsvärk och för det andra har jag knappt sprungit något alls de senaste 2-3 månaderna pga min dumma ljumske/baksida lår. Flåset existerade inte, mina betongben var framme och kroppen ömmade men ändå så var det riktigt härligt. Att få komma ut tillsammans med Emil och starta första advent på detta sätt, det kunde inte bli bättre! Nu hoppas jag på att jag kan röra mig lite bättre imorgon så jag klarar av att utföra WODen ordentligt. Dags att göra sig i ordning för sängen :)
 
 
advent - hälsa - intervall - intervaller - kondition - löpning - natur - skogen

KB-workshop

 
Vilken kul dag! Mellan 10 och 14 befann jag mig på boxen med ett härligt gäng, det var KB-workshop på schemat. Först en massa teknik och genomgång fram till lunch och därefter ett gäng olika pass. Bland annat så körde vi en par WOD och då körde Emil och jag tillsammans, superkul! Det var 100 benböj med KB, 100 S2OH, 100 KB svingar och sedan 20 synkade burpees. Man hade en time cap på 14 minuter men Emil och jag vart klart på 9 nått, najsigt. Sedan som avslut så skulle man köra 2 min dubbel svningar, allts en KB i varje hand och svinga så i 2 minuter. Helt sjukt hur tungt det var, underarmarna och händerna var helt slut efteråt! Men det har varit en superkul och väldigt lärorik dag :) 
 
 
KB - crossfit - träning