Första gympasset i London

Än så länge så flyter allt på här i London. Det enda jag egentligen kan klaga på är att jag inte kan fixa min egen mat, haha. Men jag gör så gott jag kan! Igår drog de första riktiga lektionerna igång och det vart läxa direkt som ska in imorgon. Som tur var fixade jag den redan igår ;) 
 
Idag däremot (förutm skola osv) så gick jag och Erica till ett gym i närheten av skolan och skaffade oss gymkort för en månad framöver. Vi körde också första passet och vi startade med ett helkroppspass för att kunna testa på alla maskiner osv. Känns skönt att få komma igång och köra några pass i veckan :) 
 
Det är mest konditionsmaskiner men så länge det finns fria vikter klarar jag mig rätt långt! ;) 

Veckans träning v. 39

Måndag: Gym - helkropp
Tisdag: Gym - överkropp
Onsdag: Gym - ben
Torsdag: Vila
Fredag: Vila
Lördag: Vila
Söndag: Vila
 
Ett sent "veckan träning"-inlägg.
Dåligt med träning mot slutet av förra veckan men mässan och "flytten" till London tog på krafterna och tiden! Får se hur kommande månad i London blir. Än så länge har jag inte tränat något, dock ska jag och en tjej som heter Erica ta oss till gymmet imorgon och skaffa gymkort. Låter grymt bra tycker jag! Fortsättning följer. 
 
 
 
 

Vilka dagar jag haft

I lördags gick försäljningen på mässan fantastiskt. Det var riktigt kul :) på kvällen år vi god mat på restaurang! Söndagens försäljning var lite klenare och tiden gick i slowmotion men ändå alldeles för fort. Vid 14.30 tiden kom nämligen en taxi och hämtade upp mig för att skjutsa mig till flygplatsen. Att säga hej då till Emil var bland det jobbigaste på länge! Tårarna bara rann hela tiden, kan knappt skriva det här utan att få tårar i ögonen :( min Pikis. 

Men tillslut satt jag där på flygplatsen själv och åkte till Arlanda. Där hade jag sån tur att mamma, pappa och farmor var och mötte mig. Vi åt middag tillsammans och pratade tills det sedan var dags för mig att gå genom säkerhetsspärrarna. Planet till London blev tyvärr lite försenat men när vi väl kom iväg gick allt smidigt. Blev upphämtad av en tyst gubbe som skjutsade mig till min värdfamilj. Ett riktigt kaoshem men mamman är trevlig. Kom i säng vid två på natten och upp vid sex. Alldeles för lite sömn och sedan var det full fart hela dagen från 7-20! Somnade sedan som en stock vid 22.30. Idag är det dem första lektionerna på skolan och jag börjar inte förrän efter lunch så fick lite sovmorgon och kan ta det lugnt på förmiddagen, superskönt! 

Har träffat en svensk tjej som i framtiden vill satsa på bikinifitness så hon och jag ska gå och fixa gymkort imorgon. Längtar! Uppdateringen kanske kommer bli lite sisådär nu eller så har jag all tid i värden att blogga, vi får se helt enkelt. Nu ska jag ta tag i mig själv och kicka igång denna dag.