Ny vecka

Då är veckan igång, fullt med jobb hela dagen igår. Både på PwC och sedan med Nyttoteket på kvällen. En skojig WOD hann jag som tur med för att rensa huvudet lite. Det är tufft att göra en massa saker man aldrig gjort förut, bokslut, årsredovisning, inkomstdeklarationer osv. 

Passet igår har resulterat i härlig träningsvärk. Först var det frontböj som styrkedel, efter 6 set med 3 repetitioner fick jag för mig att maxa men grejade det inte, haha kanske inte alltför konstigt. Men nästa gång med lite fräschare ben då jäklar! 

Sedan blev det en AMRAP med rodd och ringdips. 3 min on, 3,5min off x4. Flåsigt och härligt :) 

Idag lutar det åt backintervaller men vi får se! Ha en bra tisdag :) 

Tungt, haha! 


Veckans träning v. 16

Måndag: Rygg & mage 
Tisdag: Crossfit - WOD
Onsdag: WOD (mix av löpning och styrka) + MovNat löpteknik 
Torsdag: Löpning 2-3km och styrka+intervaller 
Fredag: Vila 
Lördag: Löpning 5km
Söndag: Vila
 
Otroligt mycket löpning mot vad jag gjort på senare tid. Har börjar rehaba för att äntligen kunna springa smärtfritt. Är inte där än men jag fortsätter kämpa på :) snart så! WODen i onsdags var riktigt kul då vi var ett litet gäng som drog ihop det själva. Flåsigt som bara den med löpning & styrka om vart annat i 42 min nått som det tog för mig. Totalt blev det iaf 4,8km löpning. 

Nu sitter jag i husbilen påväg hem från Mjölby där vi varit på mässa med Nyttoteket. Imorgon drar en ny vecka med nya möjligheter igång! Veckans träning v. 15

Måndag: Crossfit - WOD
Tisdag: Crossfit - WOD
Onsdag: MovNat
Torsdag: Gymnastik
Fredag: vila
Lördag: vila
Söndag: vila
 
Veckorna börjar alltid bra men sen är det fullt upp med mässor osv mot helgerna. Men jag är glad för det :) har börjat ta tag i min smärta vid löpning nu en gång för alla, hoppas verkligen jag kan få nån ordning på det så jag kan börja springa ordentlige igen! 

Veckorna rullar på i ett rasande tempo och jag hinner knappt med. Iaf inte bloggande! Haha men ibland dyker det väl upp nått mer spännande än veckans träning bara..