Kvalitetstid

Jag har ofta svårt att "ta mig iväg" på saker och ting. Har mycket lättare att hitta på undanflykter och tänka att det är jobbigt eller att något annat är roligare. Det är något jag vill arbeta bort och njuta mer av nuet. 

I vilket fall så är blåbärsplockning en sådan grej, jag tycker typ att det är tråkigt men ändå så tycker jag att det är så härligt att komma ut i skogen och bara vara. Inte tänka på en masa annat utan bara sitta där i blåbärsriser och försöka hitta dem bästa buskarna med massor av bär på. 

Jag brukar ibland dra en parallel med träningen - när jag tränar så finns det ingen annan tanke i min hjärna. Allt fokus är verklign i nuet, på träningen. Lika så blev det när Emil och jag klev ut i skogen, jag stängde av mobilen och vi började plocka bär. Det fanns inget annat än den friska luften, varandras sällskap, skogen, naturen, bären och nuet i min hjärna. Mer sådant i livet, mer uppskattning och njutning! 

 

Veckans träning v. 34

Måndag: Löpning
Tisdag: Vila
Onsdag: Morgon wod
Torsdag: Morgon intervaller
Fredag: Vila
Lördag: Team Clash
Söndag: Vila
 
En skön vecka med hela tre vilodagar! Men sedan va de resterande fyra dagaranas pass riktigt bra. Först bjöd veckan på ett underbart löppass i strålande sol, fin natur och underbart sällskap. Onsdagens morgonpass var kul, flåsigt som bara den. På torsdagen kunde jag inte få nog så jag lyckades få med mig Emil på ännu ett morgonpass och denna gång blev det renodlade intervaller på roddmaskinen, air dyne och stakmaskinen. Vila och ordentlig uppladdning inför lördagen då det var Vanheim Team Clash. Vanheim egna klubbmästerskap/firande av ett år. Ett helt inlägg om bara lördagen kommer :) En grymt rolig (och jobbig) dag var det i alla fall! Söndagen var åter igen vila - var så troligt trött efter allt ståhej på lördagen ;) 
 
 

Ryck

Förra veckan tog Emil och jag vara på det fina vädret som överraskade och körde teknikträning på ryck ute. Ryck kan verkligen få mig på dåligt humör.. Det är en väldigt svår och teknisk övning och visst, jag har ändå ryckt 40kg rätt "enkelt" men det är med dålig teknik. Jag vet att jag skulle kunna ta mer men jag är alldeles för stel. Vi övade i alla fall väldigt mycket teknik men jag blev bara på sämre och sämre humör för jag insåg hur långt jag "har kvar" haha. 

Nångång ska jag sitta stabilt och snyggt under den där förbaskade stången med ett gäng kilo vikter, så det så!