Veckan än så länge!

Startade veckan med en skön vilodag och massage! 

Tisdagen bjöd på morgonpass och frukost på jobbet. Det var en riktigt bra WOD och jag tog nytt PR i ryck, 32,5kg :) klarade även väldigt många pullups i rad (med gummiband) 

Onsdagen blev det ben med Emil. Front squats, vanliga benböj, utfallssteg med KB, DU och tåhävningar. Ett skoj pass och jag fick också en sådan positiv kommentar! Allt slit lönar sig och musklerna kryper fram mer och mer! 

Tordagens blev en spontanare. Vi var ett gäng som inte hade något planerat så vi satte ihop en egen WOD. Superkul och flåsigt. Sedan lite teknik på T2B och kippade pullups :) avslutade torsdagen hos mormor och morfar för att äta lite namnsdagsmiddag. 

Idag är det vilodag och uppladdning inför Open på lördag. Första WODen som släpptes idag kändes ju knappt kul, hur ska jag kunna gå med en stång över huvudet?!? Ska bli spännande att se :) men nu är det först sägs att börja röra sig mot jobbet. 


Veckans träning v. 7

Måndag: Vila
Tisdag: Crossfit - WOD
Onsdag: Crossfit - WOD
Torsdag: Crossfit - WOD
Fredag: Crossfit - WOD
Lördag: Vila
Söndag: Styrka/teknik 
 
Varit lite klent med uppdateringar denna vecka. Får bli en stor (liten) summering bara! Denna vecka har resulterat i en ordentlig värk/ömhet i hela kroppen. Tisdagspasset var tuffast så det passet satte grunden för hela vecka ;) 

Idag, söndag, blev det ett styrke/teknikpass. Hade så gärna velat tränat lite mer men tiden räckte inte till.. Sitter just nu i bilen påväg mot Stockholm för att fira kusin Tuva, det är ju kul att någon verkligen uppskattar en i alla fall! Jag är favvokusinen nämligen :) lilla söta Tuva. 


Veckans träning v. 6

Måndag: Crossfit - WOD
Tisdag: Styrka - ben
Onsdag: Crossfit - WOD
Torsdag: Vila
Fredag: Crossfit - WOD
Lördag: UHH
Söndag: Vila

I söndags hade jag känslan av att veckan var sämst! Men nu när jag ser tillbaka på den i ett annat tillstånd (utan huvudvärk) så fick jag ju faktiskt till en massa bra pass :)