Träna med lillebror

I veckan har jag haft den stora äran att få träna med min lillebror och hans flickvän. Emil och jag satte ihop två saftiga pass som vi brände av. Jag är riktigt imponerad av dem båda - de krigade på som bara den! Att Marcus körde på RX vikterna och krossade mig dag två är imponerande! Dag ett var jag dock lite snabbare på vissa av wodarna ;) viktigt! haha.
Uppskattar verkligen träning och hur den tar fram sådan härlig energi ur alla och att man kan ha så kul tillsammans fastän man är helt slut. Nöjsheten som uppstår efter ett pass är en sådan grym känsla! :) 
 
 

Arg men ändå inte!

Jag måste bara säga tack, tack världens bästa Emil som står ut med mig. Jag har kommit på mig själv flera gånger på senare tid att jag är extremt grinig, jag låter extremt arg men många gånger är jag verkligen inte det. Jag är snarare väldigt fokuserad typ. Ett bra exempel är bilderna nedan (som finns på film på Instagram @pepplollo). Här hade jag bett Emil filma mig och han filmar snällt framifrån men under lyfter så känner jag att jag hellre vil ha från sidan så när jag är klar droppar jag stången och pekar och säger "ta från sidan" och ser sjukt arg ut. Det jag bara ville var att jag ville se hur lyftet såg ut från sidan - inte få alla runt om kring att tro att jag är en riktig surkärring. Skärpning med humöret, dags att kartlägga humärsvingningarna och mitt tonläge tror jag minsann! :) 
 
 
 

Böj

På slutet har jag verkligen försökt krigat med böjen. Fick upp 77,5kg på ett styrkelyftspass men sen har jag knappt fått upp 75kg utan fastnat på 70. Lite smådrygt. Fail på fail på fail men skam den som ger sig! I lördags efter en heldag i solen med massa bad och lek åkte vi till boxen och vem smög inte upp 80kg utan passning bara sådär?! Skön känsla! 
 
Öva öva öva
 
(fick inte lyftet på film/foto men det var pracis innan denna bild togs som det small till, på bilden är det 70kg)