Open 17.3

Denna workout var lite kaosad för min del. Jag blev magsjuk på torsdagen, var däckad hela fredagen, lördagen och hängig söndagen. Men måndagen orkade jag iväg till jobbet i alla fall. Efter jobbet åkte jag hem och vilade. Sedan åkte Emil och jag till boxen sent måndag kväll för att köra den (man har bara till måndagen på sig att bli klar ifall man vill ha det registrerat på CrossFit Games hemsida.). 
 
Jag missförstod det hela lite och trodde man hade 12 minuter på sig och inte 8 men drog av en repetition av mina sista ryck när jag försökte tangera mitt pers flera gånger. Jag vet att jag var klar med mint chest to bar pullups vid 7.30 typ och sedan tror jag minsann att jag hann sätta ett ryck innan 8 min. Därefter hann jag sätta ett ryck till inom 12 min men det räknas ju då inte. 
 
42,5 kg är mitt pers i ryck och här nu skulle det vara squat snatch vilket jag inte klarat än så länge men nu klarade jag det hela två gånger (men ett ogiltigt i trävlingen). CTB pullups gjorde jag ettor på för annars klarar jag inte av dem. Men jag är glad att hela workouten gick så bra som den gick med tanke på mina förutsättningar! 
 
Det första varven som var ett time break fick jag tiden 6:35 på. Fick alltså 144 reps totalt.