Lunchwod

I onsdags körde Emil och jag en lunchwod - var 5 DB thrusters, 10 DB snatch och 15 DB frontböj AMRAP 8 min sedan fick vi en liten final med 8 OH utfall med DB, 4 kliv box over med hantlarna och 10 ringrodd i 6 min. Var tuffare än man kan tro och perfekt uppladdning inför helgens Open. 
 
17.1 har släppts idag och det är DB ryck och burpee box jumps over om vart annat. Burpeesarna är 15 stycken alla 5 varv medan rycken är stegrande från 10-50 stycken. Kommer bli flåsigt ;) 
 
 

Löpning

Vilket underbart löppass Emil och jag var ute på igår. Vi hade turen att solen lös och lite nysnö låg och glittrade! Är glad över att min kropp orkar med långpass och att jag stundvis faktiskt kan njuta av dem. Ibland krampar benen och allt känns tungt men då saktar man ner lite och så går allt bra igen efter att tag och tempot går att öka :) inte för att det är något högt tempo precis på långpassen, dem är till för att gå långsamt och snarare återhämta kroppen än att slita ut den (allt för mycket, hehe). Igår var vi ute och njöt i 1 timme och 45 minuter!
 
Solen är så viktig för mitt välbefinnande alltså!