Skidor

Två skidpass har det än så länge blivit detta år. Först en härlig tur med Emil och sedan en sväng med flera från Vanheim. Det sista passet var förra söndagen och eftrer det blev jag sjuk ;) Berodde nog inte på skidorna men det var ett betydligt tuffar pass än det första. Sådan sjukt dåligt före att jag fick staka hela tiden och det är det värsta jag vet, plus att alla andra var sjukt duktiga och bara flög fram! Men jag satsar på nya tag till helgen. Då är vi ett gäng som ska till Högbo :) Hoppas jag är kry till dess! 
 
 
Det roligaste från detta pass var nästan när vi väl hade kommit hem. Emil hade glömt cykelnycklarna så han fick bära både skidor, stavar och cykel hela vägen från mina föräldrar (som vi lånat bil av) hem till oss. Brukar va en promenad på ca 15 min men nu tog det lite längre kan jag lova, hahha! Men vi kom på ett rätt bra sätt sen tillslut då han la upp sitt bakdäck på min ram så kunde vi dra båda cyklarna. Det gäller att vara påhittig :) 
 
 

Veckans träning v. 4

Måndag: Vila/sjuk
Tisdag: Vila/sjuk
Onsdag: Vila/sjuk
Torsdag: Vila/sjuk
Fredag: Vila/sjuk
Lördag: Yoga
Söndag: Yoga
 
Inte sån kul vecka precis. Har mest traskat runt, larvat mig med snapchatfilter medan jag inte gjort något annat alls. Yogat en del i helgen och bara försökt att kurera. Sjukskriven har jag gått och blivit också. Dags att börja ta hand som sig själv lite bättre tror jag :) 
Att få storhandla och fylla på kylen till den komman veckan är ju bara för härligt. Ger ro i själen!