Flytt

Och så har vi flyttat! Det var mindre än ett halvår sedan vi flyttade sist så det var väl sådär måttligt taggande att börja packa ner allt igen. Men nu när själva flytten är avklarad, lägenheten flyttstädad och nycklarna lämnas in på måndag så känns allt superbra. Är verkligen en sådan extrem lyx att få haft möjligheten att flytta till ett stort fint radhus. Vi har en mysig liten tomt där vi kan odla en massa spännande grönsaker och bär, stora utrymmen att leva på och ja allt bara känns väldigt lyxigt! Är riktigt tacksam över min tillvaro just nu. 

Vi är långt ifrån klara och det är ett smått kaos lite här och där men det kommer bli bra. Sen när vi betar av alla "större" saker vi vill göra som inte går att göra direkt så kommer det bara bli bättre och bättre :D 

 

Renovering

Det är helt galet var det tar längre tid än vad man trott när man håller på att renovera och så galet mycket jobbigare det är. ALLT som är över axlarna så som att måla taket, tvätta taket, tejpa lister, måla lister etc ger sådan galen mjölksyra i axlarna, haha. Och at slipa spackel ska vi inte tala om! Men fint har det blivit i alla fall och jag tycker Emil och jag varit väldigt duktiga som gjort allt själva :) Vi är inte alls klara än men ska försöka ta lite "efter" bilder sen och visa. 

 

Löpning

Mitt i all flyttpackning tvingade Emil med mig ut på ett löppass. Det var inte lätt att övertala mig men jag är så tacksam och glad att vi tog oss iväg och vi hann ju fixa allt till flytten också ändå :) Det har blivit väldigt sporadiskt med träning här ett tag av flera olika anledningar så alla pass som blir av känns lite extra speciella och härliga! Det är så kul att kunna träna tillsammans med min snygging också - små saker som ger stor glädje i livet!