Open 17.1

Nu är Open 2017 över för i år. Fem inlägg om varje deltävling kommer komma upp allt efter som. Mest bara för att ha vad man gjorde på varje del och hur det gick för mig :) 
 
Så - Open 17.1 var som bilden nedan visar:
 
 
Denna wod var riktigt tung, DB snatch med 15 kg var typ pers för mig och så gjorde jag 150 stycken ryck med det på mindre än 20 min! Burpees är jag så satans långsam på men för att vara första Open-tävlingen så är jag ändå nöjd med att jag blev klar på 19:23, alltså precis under time capen på 20 min. OM jag skulle göra om denna skulle jag försöka att inte gå på lådan när jag skulle över den. Mer hoppa upp, snurra, gå ner. Nu hoppade jag upp, gick på lådan, gick ner, snurrade run. Men det funkade ju det med ;D 
 
 

Veckans träning v. 12

Måndag: Crossfit WOD, mage & axlar
Tisdag: Intervaller rodd, air dyne & WB/DU
Onsdag: Vila
Torsdag: Löpning + stretch
Fredag: Vila
Lördag: Open 17.5
Söndag: Ben
 
 
 

WOD, mage och axlar

Jag kickstartade denna träningsvecka med ett pass med Rebecca. Vi körde först en teamwod där man skulle dela på:

500 m rodd
40 TTB
50 OHS
60 BBJ
60 DL
50 DB snatch 
40 pullups 
500 m rodd 
(Den ena personen ror första och den anda sista 500m) 

Superkul var det och Rebecca är så duktig som kör på fast hon bara kan köra med en arm. Vi avslutade sedan passet tillsammans med ett gäng varv för magen i tabataform. Har riktigt härlig träningsvärk :) 

Jag gick sedan och körde ett gäng strikta pressar och push pressar för att kanske någonting i framtiden bli lite stark i axlarna.