2015

Jag brukar ofta göra någon form av tillbakablick på året men har än så länge inte orkat skriva ihop något. Hittade denna lista istället som kanske kan sammanfatta året någorlunda i alla fall! Let´s go.

Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut?

Ja, oj jag har gjort rätt mycket detta år som jag aldrig gjort förut. Jag har tagit examen från universitetet samt utbildat mig till diplomerad kostrådgivare, hälsocoach och livsstilsrådgivare. Jag har hoppat fallskärm som är bland det häftigaste jag gjort! Jag har bott i ett annat land (England/London), har stått på mässor med Emils (och lite mitt) egenstartade företag. Att våga satsa på något eget är verkligen stort tycker jag! 

Är det något du saknade år 2015 som du vill ha år 2016?

Jag vill resa mer, 2015 blev det "bara" Barcelona och London. 2016 vill jag besöka fler länder :) En större lägenhet är något jag verkligen saknat under 2015 och förhoppningsvis är 2016 det åtet Emil och jag flyttar till något större. Mer tid med vänner vill jag få till under 2016 också. 

Vilket datum från år 2015 kommer du alltid att minnas?

Det första som dök upp var 13 september när jag och Emil hoppade fallskärm. Även 27 september när jag åkte iväg på språkresa helt själv. 

 
Vad var din största karriärsmässiga framgång?

Hm, har endast pluggat och sommarjobbat detta år men även arbetet med Nyttoteket vilket är en stor karriärsmässig framgång om det kommer igång ordentligt framöver. Jag har också skrivit på "anställningsavtalet" och ska nu efter nyår åter igen börja jobba heltid på PwC som redovisningskonsult. 

Vad spenderade du mest pengar på?

Mat, Nyttoteket och Londonvistelsen. 

Och din största framgång privat?

Blivit mer självsäker och våga vara hundra procent glad igen. Samt att alla tankar kring mat har klarnats upp och förenklats för min del, inte lika mycket tankar kring maten som det var förr, inte lika mycket får/får inte. 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Både och men i det stora hela så var jag gladare och positivare men har ändå haft vissa perioder då jag mest bara deppat för att "inget händer". Nu har jag förstått att det är jag som måste få saker att hända om det ska hända något. 

Vad önskar du att du gjort mer?

Varit mer med vänner och familjen samt att hittat på mer små utflykter och äventyr. 

Vad gjorde du på din födelsedag 2015?

Jag firades av min släkt dagen innan min födelsedag och sedan när det väl var min dag på riktigt så väcktes jag av Emil på sängen med sång, frukost och fina presenter. Bästa. Sedan cyklade vi till gymmet i regnet och körde rygg. Väl hemma röjde vi undan och köpte hem sushi och sen kom Emils föräldrar förbi för att fira mig. En mysig helg hade jag med massa firande!

 
Högsta önskan just nu?

Såklart så vill jag ju att jag och alla mina nära och kära mår bra och håller sig friska och krya. Utöver det så önskar jag att Nyttoteket drar igång så Emil och jag kan livnära oss på det, att vi hittar och flyttar till en större lägenhet och att vi i framtiden kan köpa en sommar/vinterstuga i fjällen och en lägenhet runt medelhavet! 

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Mer resor och utflykter. 

Vad fick dig att må bra?

Träningen, resorna som blev av och Emil. 

Den maträtt du åt oftast 2015?

Rotfrukter i ugn och någon köttbit.

Vilka länder besökte du?

England och Spanien.

Vad är du mest stolt över?

Att jag vågade åka till London helt själv, att Emil och jag satsade på Nyttis, min ekonomiexamen och diplomering samt alla framsteg jag gjort träningsmässigt :) 

 

 

 

2015 - bra år - kul - lycka - nytt år - nyår - tillbakablick - utvecklande