Falun/Rättvik/Sälen

Alltså vilka helt fantastiska dagar jag och Mickis hade tidigare i somras. Vi rullade bilen mot Rättvik men stannade först på vägen i Falun och vandrade runt Lugnet där. Plus att vi tog oss upp till hoppbacken, riktigt fint! Sedan åkte vi vidare mot Rättvik och Mickis morfar med sambo. De bodde riktigt fint precis vid vattnet, en riktig idyll! Vi röck tag i oss själva och fixade oss lite fina efter en dags vandring och åkte in till Rättvik centrum för  middag. Vi va där mitt i car week så det va mycket att se men inte så mycket som lockade oss ;) 

Vi tog oss ut på långbryggan i Siljan och njöt lite innan vi rullade "hemåt" igen och slocknade direkt! 

Dagen efter hoppade vi åter igen in i bilen men nu rullade vi vidare mot Sälen! Det var så värt den långa resan. Riktigt fint och maffigt att vandra bland Sälens berg. Det blåste nå fruktansvärt uppe på toppen och ner på ena sidan av berget så då kändes det rätt "tråkigt" att vandra haha men sen när vi kom över toppen igen blev det härligt! Fick verkligen mersmak och vill vandra i fler berg :) 

Vi stannade och åt burgare i Mora på vägen mot Rättvik och väl i Rättvik somnade vi rätt fort igen. Morgonen efter startade med ett morgondopp innan vi rullade hemåt mot Uppsala igen. Dock körde vi ett stopp på vägen även här men nu stannade vi i Rullsand för lite sol och bad. Det blåste rätt mycket så vi blev bara där i ca 2 timmar. 

Den fantastisk liten tripp med bästa Mickis!