DFTBA - don´t forget to be awesome

Mina nya morgonrutiner ser jag verkligen fram emot att få in som riktiga rutiner i vardagen. Jag började lite smått förra veckan med att gå PWs innan frukost och det ska jag försöka fortsätta med nu när jag börjar jobba heltid också. Jag har en runda på 5 km som tar runt 45 minuter för mig att gå och med en bra inspirerande podcast i öronen känns det som om jag inte kan få en bättre start på dagen. Jag har försökt knåpa ihop ett träningsschema jag ska följa ett tag framöver men det kommer bli en del yoga nu också och dessa pass är ej inplanerade vilket kommer göra att mitt schema spricker. Men jag har endå en någorlunda grund att utgå ifrån och så vet jag att målet är PWs tre-fyra gånger i veckan som gäller! :) Känns så härligt att va igång! 
 

Gym - helkropp

Igår körde jag ett helkroppspass på gymmet med lite lättare vikter men med flera repetitioner för att komma igång efter en längre tids vila. Det var ett riktigt skönt pass och jag ville bara köra alla maskiner och göra alla övningar jag kan bara för att det kändes så kul att vara igång igen! Passet jag körde var:
 
Sittande ryggdrag
12x3 25 kg
 
Sittande bröstpress
12x3 17,5 kg
 
Sittande bröstpress snett uppåt
12x3 15 kg
 
Plankan 
1 minut x3
 
Sittande rodd
12x3 25 kg
 
Sittande dips
12x3 40 kg
 
Liggande lårcurl
12x3 20 kg
 
Insida lår
12x3 20 kg
 
Utsida lår
12x3 22,5 kg
 
Squats i Smith-maskin
12x3 30 kg 
 
Raka marklyft med kettlebell
12x3 18 kg
 
3 olika magövningar i en cirkel till utmattning.
(situps på bosuboll, upp och ner med raka ben, snea situps med ett knä "uppvikt")
 
 
 

Veckans träning v. 26

Den här veckan har inte heller blivit någon dundrarvecka med träning.. Men nu känns det som om jag är på G igen och är mer än redo! Ett inlägg med gympasset från igår kommer i eftermiddag efter jobbet :) 

Måndag: Sjuk
Tisdag: Sjuk
Onsdag: Sjuk
Torsdag: MorgonPW 5km
Fredag: MorgonPW 5km
Lördag: Vila
Söndag: Gym - helkropp